Ja hej, det är jag igen

Jag har så ofantligt svårt för bensinmackar. Jag tycker det är dåligt med svängutrymme, oklart skyltat, det tas för givet att man ska fatta allt på två millisekunder annars har man nån svart Audi med skrikande testosteronfylld man bakom sig som pekar finger.

Nåt som är ännu klurigare än att tanka rätt är att tvätta bilen och det är därför jag håller mig till två olika biltvättar – och endast dom – oavsett var jag befinner mig och hur tokskitig bilen än är. Ena tvätten är i en annan stad, lite krångligare att ta sig dit men alltid när jag är där passar jag på att använda den. Den andra biltvätten ligger lite söder om Stockholm och den är obegripligt dålig. Det är en sån som man lägger bilen i neutralt läge och sen drar biltvätten igenom bilen automatiskt. Av dom senaste fyra besöken så har jag fastnat tre. Senast igår. Jag sitter där och vattnet sprutar men bilen står still och jag ringer in till macken. ”Hej! Jag sitter fast här ute i biltvätten, kan nån komma ut och hjälpa mig?”

Igår stressade jag inte ens upp mig. Första gången fick jag panik, andra gången blev jag arg, nu var det mer mañana mañana. Jag VET att jag kommer få hjälp, jag kommer inte ruttna härinne och bilen går inte sönder. Men ändå. Tre av fyra gånger vill biltvätten inte funka…varför BYTER jag inte mack? Varför åker jag tillbaka?

Om nån månad är jag säker tillbaka.

”Ja hej, det är jag igen…”

Lämna en kommentar

Comments (

0

)

Blogg på WordPress.com.